Många långa timmar i solen


Malin och jag satt uppe sent och pluggade så jag betsämde mig för att sussa där. Malin skulle gå upp vid 7, åka vid 8 och då skulle jag gå hem och göra mig i ordning och sen åka vid 9. Kl 7 sitter Malin helt färdig vid datorn och ser förvirrad ut och undrar varför klockan bara är 7. Ja. Hon gick upp en timma för tidigt. Stackare.

Idag har jag pluggat och pluggar engelsk grammatik och britisk realia. Jag har läst mig om det hundra åriga kriget, röst rätt för kvinnor i england och en massa om verb, subjects, objects, adverbial ochsåvidare.


Det var en fin dag med nya skor, solglaögon och plugga i gräset. Jag kände mig som en tånårig när Malin och jag satt i gräset och Hannes och hans vänner spelade basket. Ha!



Min finaste låt och musikvideo just nu.

Laura Marling


Jag har litegrann förälskat mig i Laura Marling. Lyssnade lite precis när skivan kom men fastnade aldrig. Sen föll jag pladast för New Romantic och musikvideon till. Nu lyssnar jag sönder Laura och älskar det mer o mer hela tiden. Jag har svårt att förstå att den här bruden är lika ung som min lillasyster.




Idag köpte Malin och jag biljetter till Valborgsfestivalen på Frimis till oss två, Saga, Kajsa och Fullix Felix. Mycket nöjd. Två dagas kalas vid univesitetet o fest på Frimis med fantastiska brudar och liveband. Mycket bättre än såhär blir det inte.

hej sommar


Jag har haft några fantastiska dagar i solen.
Den dåliga början på onsdagen övergick till en toppen kväll med champange, bubbelbad och goa tjejer. Torsdagen var fylld av bakfylla ifrån helvetet och fantastiska Tin Man, fredag var fest med utsikt över hela Örebro, lördag var gin med Malin o Billy framför brasa i skogen.

Idag har vi börjat inreda Malins rum och drömt om mina nya lägenhet. Jag flyttar om inte ens tre veckor. Längtar. Jag måste börja packa snart.


Fyndade finaste sötaste kjolen på myronas i lördags. Mycket lycklig. Malin är finast som hittade den åt mig. Jag var för upptagen med att leta efter ett fint kakfat. Jag hittade inget.
Men efter en dags second hand shopping kom jag med med ett fantastiskt armband gjort av maniklar, ett nytt halsband, en fantastisk kjol och en söt nyckelring jag blev så kär i att jag bara var tvungen att köpa den.



Jag är väldigt nöjd med mitt liv just nu. Lite fånigt nöjd.
Det har varit sommar i Örebro i några dagar, jag har tentan avklarad, jag har betalat alla mina räkningar, jag är singel, jag har fina vänner, min fantastiska lillasyster och världens bästa mamma, jag ska flytta till en fantasikt lägenhet (när den blir färdig blir den fantastisk) och jag ser fram emot den bästa sommaren någonsin.

Nu ska jag sussa. Min säng skriker efter mig.


Gnällinlägg



Dålig dag. Sov alldeles för länge. Vaknade, duschade, tog tag i mig själv och gick för att handla vatten, kom hem, skulle flytta på flaskan och slog sönder mitt finaste coca-cola glas som jag köpte i Gent, Belgien tillsammans med Evelina o Kelly. Sorg, som jag sa till Malin, mitt hjärta är lika krossat som glasen. Buhu. Haha. Men lite sorg påriktigt.

Ska plugga till dumdum tenta och sen kanske promenera (om det inte regnar) för mat o dryck med Malin o hennes klasskompisar.


Fick kontraktet på den nya lägenheten idag, ska skriva under och skicka in också. Tam tam tam. Jag längtar fast jag älskar mig lägenhet.

The Or Not Theory

Imorron åker jag till London, or not. Jävla dumma jag, hur kunde jag inte ha sparat en massa pengar? För några veckor sen var jag nästan ok med att inte kunna åka. Idag har varit riktigt illa. ALLA paratar/skriver om London, är det inte min engelska lärare som beskriver hur underbart England är så är det nånannan som tycker jag ska vårshoppa i London och absolut inte glömma primark där allt är så billigt. Jag har inte ens råd att köpa strumpbyxor på Primark. Jag skulle ha tagit med mig Hanna till Primark i Hammermsith. Överallt hör jag London, London, London, LONDON!!

Det är inte bara London i London jag längtar ihjäl mig efter.

Annars har det varit en bra dag. Duktig dag. Gick upp en timma extra tidigt och tog mig till univesitetet och pluggade inför tentan på fredag. Efter föreläsningen glassade och jag Jossa i solen, sen åkte jag hem, städade, tog en joggingtur (HA, jag är det mest otränade jag vet) och nu ska jag äta nåt liten och sen plugga tills läggdags.

Absolut bästa idag, jag köpte ett par röda hjärtformade solglasögon!! Oh lycka. Min sommar är räddad.

-I've got a theory, it's called the Or Not Theory
-Ok. I travelled to the north, or not. What are we doing?
Jag är jätte kär i Zooey Deschanel och Tin Man.

Lauren Cooper


Har haft en finfin dag med fina Stine på stan. Second hand butiker och fruktsallad i solen. Sitter hos min kära Mamma o vätar på att Martina ska ringa, vi se hyra film och äta massa gott. Bästaste Martina.

Tänkte jag skulle kolla youtube klipp medans jag åt, Cathrine Tate i mitt hjärta. Hittade en ny video med Lauren Cooper. Hon tror hennes lärare är gay. Han påstår att han inte är det, hon undrar då om han är homofob.
Teacher- Lauren, do you even know what homophobic means?
Lauren- I don't need to, I aint gay.

Insperation


Jag har blivit så inspererad att göra något kreativt. Jag vill pyssla, måla, skriva, laga, sy och allt allt allt. Hittat massa fina bloggar och hemsidor som jag älskar. Jag målar och målar och det blir rätt fint. Någon dag kanske jag kan komma på en massa fint och lustigt alldeles själv. Tam tam tam.
Imorron ska jag sy cupcakes på mina kökshanddukar.


Kom precis o tänka på Tideland, en film vi hyrde i Camden. Vi alla tyckte filmen var väldigt konstig, konstigt bra. Malin rös precis till när jag nämde den, men jag minns bestämt att jag gillade den.
Se igen.


http://www.imdb.com/find?s=all&q=tideland

Helgdagheladagen


Eftersom jag missade hela lektionen i tisdags så har jag varit ledig sen förra tisdagen och har ingen lektion förns på måndag, vilket har gett mig nästan två veckors helg. Jag har pluggat, städat, tvättat, grillat, sökt jobb, festat, fått lägenhet och bilvit singel. Jag måste säga att det har varit bra veckor.

Just exakt nu sitter jag på Malins stökiga rum och äter chockladbollar och dricker kaffe. Myspys. En gång sa Malin att jag skulle få plocka på mig vad jag ville i hennes rum, hon skojade bara, men hade det varit på riktigt hade jag hittat mycket fint. Hennes lampor, hennes tavlor, hennes lakan, hennes ljuslykta, och Isaks koppar, för dom är så sjukligt söta att jag dricker ur dom alla dagar jag är här.
På tal om just ingeting för att alla är så intresserade. Ehe.


Jag älskar verkligen chokladbollar. Sjukt mycket.

Oh gokväll sorg och besvikelse


Jag är en stalker, helt klart. Det har sina fördelar, nu slipper jag försöka ragga upp E och misslyckas totallt, göra bort mig något grymt och skämmas i oändlighet. Bra grej. Nu ska jag bara svälja stoltheten och berätta för alla som kommer undra att jag la ner för E är i ett förhållande. Med en riktigt ful en.
Men denna besvikelse. Det hade varit trevligare att leva med hopp en stund till. Att bli sådär mysigt nervös och klumpig och sen att det rann ut i sanden av sig självt. Det hade nog inte tagit så lång tid, egentligen är jag ju inte ute efter mer än den mysiga nervositeten och klumpigheten, Oh grymma besvikelse.


I miss you more than summer


Lite små trött och då lite extra känslig. Jag vill bara att Evvie ska komma hem nu.
Min finaste bästaste vän.

En gång bodde vi i samma land i hela några månader och då var det sommar och vi hade klänningar och drack vin ur fina glass och blev fulla. Jag önskar att hon var hemma när det blir sommar igen så vi kunde dricka mera vin.

Alldra konstigast är att hon har varit min bästavän i så mångamånga år och nu har hon ingen koll på vad som händer och jag har ingen koll och det finns så mycket jag vill berätta för henne. Förut när vi bodde i olika länder så sågs vi alltid efter några månader och vi bodde i samma tidszon så vi kunde prata ibland.
Jag saknar min fin Ellieboo.

Jag älskar dig mer än Coca Cola.

Middag för två med Malin


Vakande ur mardrömmar när Malin ringde och väkte mig imorse. Humör på topp - not. Men tog mig genom Vivalla i softiskläder och mötte Felix och Malin för att gå till Willys för att inhandla frukost. Vi åt på kollektivets uteplats och mös i solen, helt fantastiskt. Resten av dagen har jag och Malin spendrat med plugg i solen och nu lagar Malin middag för två, Svamp, Broccoli och Lins paj. Utan ost till mig. Snäll Malin.


Igår firades påsk i Kumla hos Farmor o Farfar med mina fjårtiskusiner, jagälskardomändå, och Pappa o Ingalill. Jag tror bestämt att påskmat är godare än julmat.
Kusinerna hade gömt påskägg i trädgården och vi fick leta. Vi gick långpromenad runt Kumlasjön och jag minns varför jag är så äckligt lycklig att jag har flttat därifrån.


Så, Glad Påsk!

Vintage Stories


Igår hade  vi grillfest i min fina lägenhet, jag kommer sakna den mycket.
Lillasyster, Muffin o Malin och alla andra kom.
Varför drack jag vodka och har idag, för första gången, riktigt ordentligt med fylleångest?
Vaknade hemma hos min lillasyster, gick till pappa för lunch sen hem till mammi för pannkakor i solen.
På väg upp på stan gick vi förbi Kapphal och jag blev lite kär. Deras nya grej är Vintage Stories och skyltningen var så fin och jag önskar ännu mer att jag hade lite extra cash nu.




Under kvällen har jag hängt med Malin, käraste gos. Vi kollade första delen av Tin Man. Jag har ju bara sett den serien elva tolv gånger sådär på några månader. Men den är så bra och Zooey är så söt.
Ja, jag har en liten crush i Zooey Deschanel.

Skapade bloggen om Malin med, det är för roligt, malinhelatiden.blogg.se

Ok. Kanske inte så roligt än, men det kommer.


Oh Yeah


Idag har jag varit duktig och jobbat min första dag. Woho! Det gick mycket bättre än förväntat, och det blir ännu bättre när Malin jobbar med mig. Tam Tam Tam.

Efter jobbet ringde Malin och sa att dom hade rea på pärlorna på Maxi så hon hade köpt bruna (!!) och ljusrosa o vinröda, så vi bestämmde oss för att pärla pärlplattor. Vi lekte flickiga och gjorde jätte fina nya hårspännen, halsband och en regnbåge till vår käre vän Hannes i present.



När vi gjort färdigt allt och jag tagit alla bilder så inser vi att det ligger en grön pärla i den blå raden på regnbågen. Fasikens tänker vi, vi får helt enkelt, om nu Hannes skulle märka nåt, låtsats om som att det skulle vara så.

Vi har peppat och laddat inför grillfesten imorron, låt det bli fint vänder, oh snälla.
Oh Yeah.


Och till sist, till min stora lycka upptäckte jag att min alldra käraste Billie Piper har bilivit gravid. Nu kommer hon nog inte tillbaka till Dr Who på ett tag. Inte för att jag trodde hon någonsin skulle det -sorg- Jag får helt enkelt börja följa Secret Diary of a call girl.



Springwatch


Det bästa med 2008 var Oval, med Stine, Kajsa, Robbin, James och utsikten från balkongen. Det var Kate Nash och Jay. Det varvinet i parkerna med Hanna och Cajsa. Det var Daniella, Sofia och Martina och min finaste Evelina.

Mera av det iår.
Oval går ju inte, med det bästa var ändå rumskameraterna och dom finns kvar, Kate Nash ska spelas och Jay ska smsas. Hanna och Cajsa i Örebro och Stockholms parker istället för Londons, Discotjejerna finns preics här, Jossa ska ingenstans, Malin ska partas med, Lillasyster och Muffin, ny fin lägenhet vid Univesitetet, oh den kommer vara så fin.

(Fast jag är lite besviken, hade velat ha den på stan)




Nu ska jag cykla upp på stan på mördarcykeln och gå till Öbo. Malin och jag har sökt sommarjobb som jordgubbsplockare i Danmark, woho, eller? Vi skulle bo i tält precis vid stranden, jag är inte jätte försjust i tält. Men rätt så jävla förtjust i stranden.

The big sleep


Jag snocknade som en bäbis när jag kom hem idag. Den tuffa cykelturen på den trasiga cykeln fram och tillbaka till Univesitetet idag tog kol på mig.
Duktig har jag varit, cyklade en timme tidigare än jag började och pluggade inför omtentan, sen stannade jag en timma extra och pluggade.

Och alla hatade mig för jag var värre än Pappa med kameran, ^^


Ramlösa Mango, min nya favvo läsk. Smakar som glass. Yummie yummie.
Nu ska Malin och jag pärla, jag känner mig halvsovande. Om en timma får jag veta hur det går med lägenheterna.

I swore ourselves a better life.

Malin och jag firade vårsolen trotts bakfylla med picknick på min balkong.
Mycket skvaller och fniss, såklart. För där kan -bara- alla som går förbi höra oss.

Det var sol och varmt och eftersom jag inte har några möbler så blev det filt på golvet.

Malin lekte fjäril och jag fick ett myggbätt. Härligt!
Vi åt baugetter med cream ost och tomat. Fantastiskt.

Precis så här ska hela sommaren vara. Jag har stora förhöppningar.

Det nya hemmet


Alla mina tankar går ut på att tänka ut den absolut finaste inredningen till min nya lägenhet. (Vi alla håller tummarna så jag får nån av dom). Har hittat bästa affichen jag ska beställa, "I Prefer Girls". Sett den tidigare på små askar man ska ha cigg i men tänkte att jätte dumt att lägga pengar på det när jag aldrig skulle använda asken.

Jag måste ta tag i mig själv, plugga, städa, tvätta, spara pengar, tjäna pengar så jag kan ha världens bästa sommar i världens finaste lägenhet.






Jag ska ha glöheta Zooey Deschanel på väggen!


Välkommen till min nya blogg!


Sådär. Ny blogg för mitt nya liv.
Mitt nya, bättre liv.

Det kommer bli mycket mycket bättre nu. Ingen snö, ångesten av de uppenbara anledingarna blir bara mindre och mindre, och på måndag får jag klara besked om extra jobb och ny lägenhet.

Det ska vara jag och alla jag känner i sommar och jag ska må så jävla bra.

RSS 2.0